TINTIN TARRAPOINTTI

Tintin Tarrapointti on vuonna 1999 perustettu tarrapainotalo Tuusulassa. Paikallisuus, kestävä kehitys ja eettisyys ovat ohjanneet toimintaamme jo lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Tintin Tarrapointti

Y-tunnus: 1510433-9

Huoltotie 4, 04300 Tuusula

Tiina Hakala, 040 517 0479

  • Black Facebook Icon
Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä 040 517 0479 tai laita mailia tiina.hakala@tintti.net.

Meiltä saat kyltit ja opasteet mittatilaustyönä sisä- tai ulkoympäristöihin. Tuotamme nopeasti ja ketterästi pienestä kyltistä aina suureen sarjatuotantoon. Seppä ja sähkömies varmistavat oikeat kytkennät ja asennukset.

 

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksille ulkoasuja. Kauttamme saat koko paketin: logon ja yritysilmeen. Oma liikemerkki takaa, että erotut ja muistut mieleen. Liikemerkin toisto takaa, että vaikutat ja näyt asiakkaille ja muille sidosryhmille.

 

Ikkunateippaukset tai vaikka yrityksen logo auton takaikkunaan. Me tuotamme tarroja ja teippauksia. Alusta loppuun. Isosti tai pienesti. Sinulle helppoa ja kustannustehokasta.

 

Pelipaitanumerot, harrastajaporukan yhteiset t-paidat ja muut tekstiilimerkinnät ovat meille tuttuja. Tuotamme ketterästi aina yhdestä maalivahdin numeropainatuksesta ison yrityksen tykypäivä -paitatilauksiin asti.

 

KYLTIT & OPASTEET
TARRAT & TEIPPAUKSET
TEKSTIILIMERKINNÄT
LIIKEMERKIT

Toimistopalvelu on ollut kivijalka vuosien saatossa. Tiina on toiminut sihteerinä ja vastannut työmaatoimiston prosesseista 2006-2008 Tunneltech Oy:ssä Helsingissä. Päivittäiset asiat kuten laskutus ja tilaajavastuuasiat ovat toimistopalveluissamme arkipäivää.

 

TOIMISTOPALVELUT

PALVELUT

Uusia tuotteita innovoimme kaiken aikaa. Esimerkkeinä tekstiilitulostukset ja magneetit. Uusien tuotteiden matkassa pysyt parhaiten kun seuraat meitä Facebookissa!

 

UUDET TUOTTEET