TINTIN TARRAPOINTTI

Tintin Tarrapointti on vuonna 1999 perustettu tarrapainotalo Tuusulassa. Paikallisuus, kestävä kehitys ja eettisyys ovat ohjanneet toimintaamme jo lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Tintin Tarrapointti

Y-tunnus: 1510433-9

Huoltotie 4, 04300 Tuusula

Tiina Hakala, 040 517 0479

  • Black Facebook Icon
YRITYS
 

Tintin Tarrapointti syntyi Tuusulanjokilaaksossa vuonna 1999. Heti alkumatkassa Tintin Tarrapointti pääsi palvelemaan maamme suurimpia mediayhtiöitä. Asiakkaina olivat muunmuassa MTV3:n lavastepaja ja Radio Nova -radioasema. Alkuajoilta lähtien toiminta on perustunut yksilölliseen palveluun ja laadukkaaseen toteutukseen, jonka johdosta Tintin Tarrapointin tarroja on nähty maamme katsotuimmissa televisio-ohjelmissa ja suurissa yleisötapahtumissa.

Vahvuutemme on aina ollut palvelualttius, sillä yön aikana Tarrapointin toimipisteessä Tuusulassa valmistuu esimerkiksi messuosastolle uniikit tarrat. Asiakkaan kalustoa (esimerkiksi autoja) teippaamme juuri siihen aikaan, kun se teille parhaiten sopii.

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa tarratarpeissa. Tintin Tarrapointin tiimissä on useita ammattilaisia, jotka aidosti tuottavat ja palvelevat sinun tarpeita. Meillä ei pipo kiristä, sillä pilke silmäkulmassa on tuttu näky Huoltotien toimipisteessämme. 

 

Ystävällisin terveisin,

 

Tiina Hakala, yrittäjä


 

 
TARJOUSPYYNTÖ
OTAMME YHTEYTTÄ TEIHIN NOPEASTI.
Meille voi myös soittaa tai lähettää sähköpostia:

tiina.hakala@tintti.net

040 517 0479

Tai tulla käymään sopimuksen mukaan:

Huoltotie 4, 04300 Tuusula